Şükrü Naili Paşa Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin Amaç ve İlkeleri doğrultusunda Atatürkçü düşünce sistemine gönülden bağlı,çağdaş yönetim felsefesine inanmış öğrenci yetiştiren ve kaliteden ödün vermeyen,başarı denilince akla ilk gelen olmak,kendi değerlerinden kopmadan dünyayla kucaklaşmayı başarabilen,bilim ve kendi gücüne inanan ,insan haklarına saygılı ,demokratik.çağdaş bir eğitim öğretim kurumu olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi kendi yaş grubu içerisinde Türk milli eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda Atatürkçü düşünde çerçevesinde öğrenci ahlakını ve çağdaş gelişmelere uygun uluslar arası eğitim öğretim kalite standartlarını temel alarak kendine yetebilen, topluma yararlı, ulusal ve evrensel düzeyde çağın gereklerine uygun bir donanıma sahip; yeniliklere açık, bilimsel ve akılcı düşünebilen, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı çağdaş bireyler yetiştiren bir eğitim öğretim kurumu olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 09:00 15:25
Isınma: Kalorifer - Doğalgaz
Servis Bilgisi: Çevre mahallelerden servis ile ulaşım sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler: OKUL FUTSAL - VOLEYBOL - BASKETBOL- KORT TENİS - MASA TENİSİ TAKIM ÇALIŞMALARI
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: DYNED ETWINING 4006 TEKNOFEST

Telefon - 0224 2440022

WEB - https://sukrunailipasaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİKENT MAH. 733. SK. ŞÜKRÜ NAİLİ PAŞA ORTAOKULU OSMANGAZİ / BURSA

Yerleşim Yeri - Hamitler TOKİ Yenikent mahallesi

Adres - YENİKENT MAH. 733. SK. ŞÜKRÜ NAİLİ PAŞA ORTAOKULU OSMANGAZİ / BURSA

Ulaşım B12 ile organize sanayi metro istasyonundan ulaşım 40H ile şehir merkezinden ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 18 Km