Çeşminaz Öğretmenimiz Cumhuriyet'in 100. Yılı Sempozyumunda

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında öğretmenlerimizin bilgi ve deneyimlerini paylaşmak amacıyla, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından  düzenlenen, "Öğretmenlerin Gözünden Cumhuriyetin 100. Yılında Eğitim Sempozyumu" na okulumuz öğretmenlerinden Çeşminaz Şafak Kumbasar, hazırladığı bildiri ile başvuruda bulunmuş ve 1400 öğretmen arasından ilk 200'e girerek çalışması kabul edilmiştir. Öğretmenimizin bu çalışması Talim Terbiye Kurulu tarafından hazırlanacak kitapta yer alacak ve video sunumu EBA platformunda paylaşılacaktır.

08.12.2023 331

Bakanlığımızca düzenlenen sempozyuma kabul edilen ilimiz öğretmenlerinin video sunum çekimleri Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Arge birimi koordinasyonunda gerçekleştirilmiştir. Okulumuz ingilizce öğretmeni Çeşminaz Şafak Kumbasar'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

08-12-202308-12-2023