Tarihçe

Okulumuz 09.02.2009 tarihinde Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hizmete açılmış ve eğitim-öğretim hizmetine başlamıştır. Hamitler TOKİ İlköğretim Okulu adıyla açılan okulumuzun adı Valilik Onayıyla Şehit Jandarma Er Samet Akdeniz İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir.

14.10.2014 5079

2009-2010 Eğitim Öğretim yılının Temmuz ayında okulumuz binası, bulunduğu Hamitler TOKİ 1. Etaptan şuan ki yeri olan 2.etaba taşınmıştır. 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında okulların ilkokul ve ortaokul olarak ayrılmasından sonra, okulumuz Şehit Jandarma Er Samet Akdeniz Ortaokulu olarak eğitime devam etmiştir.

Okulumuz açıldığı tarihten sonraki bu kısa sürede ekip çalışmasına inanan, çağdaş eğitimin gereklerini takip eden, güncel öğretim yöntem ve tekniklerini kullanmaya çalışan, çevresine örnek ve özenilen bir okul olmak için emin adımlar atmaya çalışan yapısıyla eğitim öğretim sürecinde yoluna devam etmektedir.

2014-2015 Eğitim Öğretim yılının 2. döneminde okulumuzun ismi Şükrü Naili Paşa Ortaokulu olarak değiştirilmiştir.